I
El buen Santo - Marcha de las bizcochitos (de Goedheiligman - Pepernotenmars) / arr. Ron Wasman (variabele bezetting)
Er is een Stoomboot aangekomen - De blouse van Sinterklaas / Rob Draijer (harmonie/fanfare)
Hoera Sinterklaas! / Rob Draijer (variabele bezetting)
Hoi Sinterklaas! / Erik Waerts (5 st. variabel met percussie en hulp-Pieten!)  
Met Sint en Piet op Weg / arr. Joop de Winter (harmonie/fanfare)
Pepernoot, taai-taai, chocola / Jeroen Schipper / arr. Elna Lerk (zang en harmonie/fanfare)
Sinterklaas blijft swingen / arr. Joop de Winter (harmonie/fanfare)
Sinterklaas in Jazz / arr. Joop de Winter (harmonie/fanfare)
Sinterklaas in Swing - Sinterklaas A Go-Go / arr. Joop de Winter (harmonie/fanfare)
Sinterklaas wie kent hem niet? - Maan en wind door de bomen / arr. Rob Draijer (harmonie/fanfare) 
Sinterklaasmedley nr. 1 / Mari-anne Hof (variabele bezetting)
Sinterklaasmedley nr. 2
/ Mari-anne Hof (variabele bezetting)
Wie komt er alle jaren - Dag Sinterklaasje en Sinterklaas is Jarig - Daar wordt op de deur geklopt / arr. Luc Mager(harmonie/fanfare)


El buen Santo - Marcha de las bizcochitos (de Goedheiligman - Pepernotenmars) / arr. Ron Wasman (variabele bezetting) I
fanfare

Dat Sinterklaas uit Spanje zou komen, is een breed geaccepteerd feit. Ron Wasman heeft een aantal traditionele Sinterklaasliedjes een echt Spaanse twist gegeven. De liedjes klinken even herkenbaar, maar de afkomst van Sinterklaas wordt nu ook muzikaal tot uitdrukking gebracht. Zowel een kleine Pietenband als een volledige harmonie of fanfare kunnen hiermee uitstekend uit de voeten. De partijen worden geleverd op een A4 die door midden gevouwen kan worden. Zo onstaan twee A5-jes die in een marsenboekje passen en op een harpje geplaatst kunnen worden.
Zevenstemmige variabele bezetting met percussie en drums met kinderkoor ad lib.

 

Niv. B

tijdsduur: ± 4.30 Prijs: € 85,- bestelnummer: (23.E594)
TTT
Wie komt er alle jaren - Dag Sinterklaasje en Sinterklaas is Jarig - Daar wordt op de deur geklopt / arr. Luc Mager (harmonie/fanfare) I
harmoniefanfare

Luc Mager behaalde hij zijn diploma directie harmonie/fanfare aan het Conservatorium in Hilversum. Naast zijn werkzaamheden als muziek- en wiskunde docent dirigeerde Mager verschillende orkesten in Noord-Holland. Om de muziek van zijn voorkeur te laten klinken maakte hij vanaf zijn jonge jaren arrangementen voor verschillende bezettingen. Zijn arrangementen voor harmonie en fanfare van deze traditionele Sinterklaasliedjes klinken als een klok! De partijen worden geleverd op een A4 die door midden gevouwen kan worden. Dan staan aan elke kant van het A5 formaat twee naadloos in elkaar overgaande Sinterklaasliedjes en kan de muziek op een harpje geplaatst worden.

 

Niv. B

tijdsduur: ± 3.30 Prijs: € 85,- bestelnummer: (18.H570) of (18,F570)
TTT
Pepernoot, taai-taai, chocola / Jeroen Schipper / arr. Elna Lerk (zang en harmonie/fanfare) I
harmoniefanfare

Nieuwe tijden vragen om nieuwe liedjes. Dit liedje is inmiddels op de basisscholen aardig bekend geraakt, dus grote kans dat u met dit arrangement de kinderharten verovert.........
Op marsformaat.

 

Niv. B

tijdsduur: ± 2.15 Prijs: € 75,- bestelnummer: (14.H532)
TTT
Hoera Sinterklaas! / Rob Draijer (variabele bezetting) I
geluidsvoorbeeldvariable bezetting

Drie traditionele Sinterklaasliedjes in een aansprekend nieuw jasje van muzikaal couturier Rob Draijer: Dag Sinterklaasje, Wie komt er alle jaren en Hij komt die goede lieve Sint
Zesstemmige variabele bezetting met percussie.

 

Niv. B

tijdsduur: ± 3.45 Prijs: € 75,- bestelnummer: (12.V504)
TTT
Sinterklaasmedley nr. 1 / Mair-anne Hof (variabele bezetting) I
fanfare

Naast de traditionele Sinterklaasliedjes klinken de laatste jaren steeds vaker nieuwe Sinterklaasliedjes binnen de muren van de basisschool en is de belangstelling voor een nieuw geluid groeiende. Mari-anne Hof speelt hier op in met twee Sinterklaasmedleys. In Sinterklaasmedley nr. 1 betreft het de volgende liedjes: Sinterklaas is verdwenen, Sinterklaasrap en Rommel de Bommel.
Vijfstemmige variabele bezetting met percussie en drums met kinderkoor ad lib.

 

Niv. B

tijdsduur: 3 - 4.30 min. (afh. aantal coupletten) Prijs: € 75,- bestelnummer: (11.V473)
TTT
Sinterklaasmedley nr. 2 / Mari-anne Hof (variabele bezetting) I
fanfare

Naast de traditionele Sinterklaasliedjes klinken de laatste jaren steeds vaker nieuwe Sinterklaasliedjes binnen de muren van de basisschool en is de belangstelling voor een nieuw geluid groeiende. Mari-anne Hof speelt hier op in met twee Sinterklaasmedleys. In Sinterklaasmedley nr. 2 betreft het de volgende liedjes: Zie de maan, In een Spaanse villa en Hoog in de speelgoedbergen.
Vijfstemmige variabele bezetting met drums en kinderkoor ad lib.

 

Niv. B

tijdsduur: ± 3.40 min. Prijs: € 75,- bestelnummer: (11.V474)
TTT
Sinterklaas in Jazz / arr. Joop de Winter (harmonie/fanfare) I
geluidsvoorbeeldharmoniefanfare

Na 'Sinterklaas in Swing' gaat de Sint nu ook op de 'Jazzy toer'. Op zijn eigen onnavolgbare wijze heeft Joop de Winter  de twee liedjes Jongens heb je 't al vernomen en O, kom er eens kijken als Jazz Waltz bewerkt. Electronisch geluidsvoorbeeld.

Niv. B

tijdsduur: ± 6 min. Prijs: € 95,- bestelnummer: (06.H310) of (06.F310)
TTT
Er is een Stoomboot aangekomen - De blouse van Sinterklaas / Rob Draijer (harmonie/fanfare)  I
geluidsvoorbeeldharmoniefanfare

De bewerking van het bekende liedje van de Stoomboot 'in swing' gaat in deze dubbeluitgave op marsformaat vergezeld van een eigen compositie van Rob Draijer met een bijzonder leuke tekst (eveneens van de hand van Rob)! Ook geschikt om op te lopen! Electronisch geluidsvoorbeeld.

Niv. B

tijdsduur: ± 6 min. Prijs: € 95,- bestelnummer: (06.H307) of (06.F307)
TTT
Sinterklaas wie kent hem niet? - Maan en wind door de bomen / arr. Rob Draijer (harmonie/fanfare)  I
geluidsvoorbeeldharmoniefanfare

Een eigentijds maar toch ook al bekend Sinterklaaslied van Henk Westbroek en Henk Temming gaat in deze  dubbeluitgave (op marsformaat) vergezeld van een speelse bewerking van twee bekende Sinterklaasliedjes.  Ook geschikt om op te lopen! Electronisch geluidsvoorbeeld.

Niv. B

tijdsduur: ± 6 min. Prijs: € 105,- bestelnummer: (05.H258) of (05.F258)
TTT
Hoi Sinterklaas! / Erik Waerts (5 st. variabel met percussie en hulp-Pieten!)  I
geluidsvoorbeeldharmonie

Een beetje “eigenwijze” medley met Zie ginds komt de stoomboot, Daar wordt aan de deur geklopt,  Hoi,hoi,hoi, Sinterklaas, Sinterklaas kapoentje en Dag Sinterklaasje.  Enkele hulp-Pieten kunnen het slagwerk bijstand verlenen. Voor het binnenhalen van Sinterklaas en zijn Pieten in o.m. het clubgebouw. Electronisch geluidsvoorbeeld.

Niv. A/B

tijdsduur: ± 3 min. Prijs: € 85,- bestelnummer: (04.J229)
TTT
Sinterklaas blijft swingen / arr. Joop de Winter (harmonie/fanfare)  I
geluidsvoorbeeldharmoniefanfare

In Sinterklaas blijft swingen heeft Joop de Winter de volgende lijfliederen van de Sint in een modern jasje gestoken: Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht, Hij komt, Hij komt …, De zak van Sinterklaas en Dag Sinterklaasje. Uitermate geschikt voor het binnenhalen van Sinterklaas en zijn Pieten! De zetting is ook zeer geschikt voor kleinere bezettingen. De partijen worden geleverd op marsformaat. Electronisch geluidsvoorbeeld.

Niv. B/C

tijdsduur: ± 6 min. Prijs: € 95,- bestelnummer: (04.H203) of (04.F203)
TTT
Met Sint en Piet op Weg / arr. Joop de Winter (harmonie/fanfare)  I
geluidsvoorbeeldharmoniefanfare

Uit de schatkamer van Benny Vreden produkties brengen wij onder deze titel de volgende vier eigentijdse Sinterklaasliedjes in een arrangement van Joop de Winter voor harmonie/fanfare/jeugdorkest: Kom je Sinterklaas, Dat hebben we liever niet, Wegwijs Piet en Pieten in de dakgoot….. Eindelijk weer eens een nieuw geluid voor het Sinterklaasfeest! De arrangementen van Joop de Winter zijn zoals altijd: vakkundig en afwisselend. U zult er versteld van staan hoeveel kinderen deze liedjes mee kunnen zingen omdat ze er op de basisschool reeds kennis mee hebben gemaakt!  Bij deze uitgave kan de originele CD "Sinterklaasfeest CD" met de bijbehorende muziekbundel van Benny Vreden besteld worden. Op deze CD staan o.m. de vier liedjes uit "Met Sint en Piet op weg", zowel gezongen als de soundmix. Prijs: € 19,95 incl. BTW, excl. verzendkosten. Bestelcode: CD Sinterklaasfeest.
Voor meer info over Benny Vreden musicals zie: www.bennyvreden.nl
Electronisch geluidsvoorbeeld.

Niv. B

tijdsduur: ± 10 min. Prijs: € 115,- bestelnummer: (03.H177) of (03.F177)
TTT
Sinterklaas in Swing - Sinterklaas A Go-Go / arr. Joop de Winter (harmonie/fanfare)  I
geluidsvoorbeeldharmoniefanfare

De Sint zal verheugd zijn een aantal van zijn lijfliederen in een modern jasje te horen. In Sinterklaas in Swing  passeren achtereenvolgens de volgende liederen swingend de revue: Wie komt er alle jaren,  Sinterklaas die goede Heer en Zie ginds komt de Stoomboot.  In Sinterklaas A Go-Go wordt de Sint onthaald op Daar wordt aan de deur geklopt (Cha-cha-cha) en Sinterklaas is jarig (Beguine). Ook zeer geschikt voor kleinere bezettingen. Deze dubbel uitgave op marsformaat, dus beide titels tezamen, leveren wij voor één prijs. Electronisch geluidsvoorbeeld.

Niv. B/C

tijdsduur: ± 6 min. Prijs: € 95,- bestelnummer: (02.H133) of (02.F133)
TTT