Originele werken voor harmonie/fanfare inklusief werken met solisten, koor, zang en accordeon-orkest
Arrangementen voor harmonie/fanfare inclusief werken met solisten, koor, zang en lichte klassiekers gearrangeerd door Piet Engels
Originele werken en arrangementen voor jeugdorkest/variabele bezetting, arrangementen plus jeugdmusicals
Originele werken en arrangementen voor ensemble
Werken voor strijkorkest en symfonie-orkest
Werken voor strijkorkest (met en zonder piano) en symfonieorkest (zonder en met solisten)
Brassband
Kerstmuziek voor harmonie, fanfare en ensemble
Sinterklaasmuziek
Sinterklaasmuziek voor harmonie, fanfare en jeugdorkest
Theorieboeken voor de EPTA graadexamens
NIEUWE UITGAVEN EN ACTUELE NIEUWSFEITEN
Alle uitgaven op alfabet en uitgaven per componist/arrangeur op alfabet
Catalogus in pdf-formaat
Informatie over de eigenaar van Mansarda

MANSARDA MUZIEKUITGEVERIJ is gespecialiseerd in bladmuziek voor blaasorkesten en blazersensembles. Daarnaast treft u in de catalogus muziek aan voor strijkorkest en symfonieorkest. Ook voor muziek voor de combinatie van deze orkesten en ensembles met koor bent u bij ons aan het goede adres.

Voor de laatste nieuwe uitgaven, die vaak inspelen op actuele concertactiviteiten, klikt u op de actueel-knop.

Bij de uitgaven treft u symbolen aan waarop u kunt klikken voor nadere informatie (afhankelijk van beschikbaarheid: Youtube/Geluidsvoorbeeld/PDF). Bij elke uitgave treft u een informatieregel aan, met gegevens als tijdsduur, moeilijkheidsgraad, prijs (vrijgesteld van BTW / exclusief verzendkosten) en een bestelnummer (typefouten voorbehouden).

Via het bestelformulier en het bestelnummer kunt u uw bestelling van de betreffende uitgave plaatsen. Natuurlijk kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen (035-5239454) of per e-mail (info@mansarda.nl). De factuur wordt samen met het bestelde materiaal naar u verzonden.

Mist u partijen van een door u bij ons gekochte set, of heeft u partijen in een andere stemming nodig, dan bieden wij u binnen redelijkheid een geheel gratis PDF-service: wij mailen u de gewenste partijen in PDF-format en u kunt deze vervolgens zelf printen.

LEVERING COMPLETE SET IN PDF-FORMAT: desgewenst kunt u er voor kiezen de gehele bestelling in PDF-format te bestellen. Geef dit dan s.v.p. duidelijk aan bij de opmerkingen op het bestelformulier. Op elke PDF komt de naam van de bestellende muziekvereniging te staan. Deze PDF's zijn exclusief voor gebruik door deze muziekvereniging.

PRIVACY
De gegevens die u invult op het bestelformulier worden gebruikt voor de het opmaken en innen van de rekening. Daarnaast kunnen uw gegevens gebruikt worden voor het toezenden van een e-mailing van de uitgeverij. Indien u een e-mailing van de uitgeverij ontvangt, wordt u in de gelegenheid gesteld u voor verdere e-mailings af te melden. Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt en niet ter beschikking gesteld aan derden. U hebt het recht de door u verstrekte gegevens in te zien en indien u dit wenst aan te passen. Op uw verzoek verwijderen wij nadat de rekening betaald is uw gegevens. Zonder dit verzoek verwijderen wij uw gegevens na uiterlijk 7 jaar. Indien u van mening bent dat wij niet zorgvuldig met uw gegevens omgaan, kunt u een klacht indienen bij de 'Autoriteit Persoonsgegevens'.